STRAATVEEGMACHINES CityCat VR50e

CityCat VR50e

Op één acculading een volle werkdag vegen

Bucher zet een innovatieve stap naar een nieuwe standaard. Dankzij de ervaring met de eerder ontwikkelde modellen is de CityCat VR50e een machine met doorontwikkeld design, en een product met capaciteiten geschikt voor professioneel gebruik.

Hoewel de Bucher CityCat VR50e een bijzonder ruime batterij capaciteit van 137 kWh heeft bij maar liefst 572 volt is dat niet de enige reden dat je er tot 10 uur mee kunt werken met 3e borstel zonder bijladen.
De in eigen huis ontwikkelde toegepaste Bucher hydrauliek componenten maakt de machine de efficiëntste in zijn segment.

Door het zeer hoge voltage is snelladen met 70 kW-DC zonder beperkingen toepasbaar om inzet in shifts mogelijk te maken. Hierdoor is de Bucher CityCat VR50e nog steeds in alles de overtreffende trap in het 4m3 veegsegment!

Gelijk aan de compacte V20e heeft de VR50e ook de ergonomische Smart-con armleuning met toets verlichting. De Smart-con bediening is ontwikkeld op intuïtieve bediening, zodat een machinist eenvoudig overstapt tussen diverse veegmachines, en direct het juist gevoel heeft met de machine.
Bredere inzetbaarheid wordt geboden door de mogelijkheid tot het monteren van een 3e borstel geschikt voor onkruidbeheersing, een hogedruk sproeiinstallatie voor stadsreiniging, een sneeuwwals, sneeuwploeg , (nat)zout strooimachine of 100% natzoutsproeier.

Om specifiek reinigingswerk in de wegenbouw uit te kunnen voeren is de Bucher VR50e ook leverbaar als mini wegdekreiniger. Middels een geïntegreerde wegdekreiniger aan de achterzijde van de machine kan het wegdek onder hogedruk met water worden gereinigd.

Emissieloos vegen en wegdekreinigen krijgt met de komst van de Bucher CityCat VR50e een nieuwe standaard.

CITYCAT VR50e voordelen

  • Zero emission

  • 70kW DC snellader

  • Eenvoudige Smart-con bediening

  • Leverbaar met geintegreerde wegdekreiniger

  

 

 

ONS DOEL: DE WERELDWIJDE AFVAL- EN RECYCLINGINDUSTRIE VOORZIEN VAN ROBUUSTE, BETROUWBARE, EFFICIËNTE EN INNOVATIEVE ECOTECHNOLOGIE