BELADING OMNIDEL TRIPLE

Ons best verkochte, laag niveau volautomatische triple split bin liftsysteem.

De OmniDEL Triple is ontwikkeld om de perfecte partner te zijn voor in de lengte gesplitste RCV-compactiebakken en werkt harmonieus met 70/30 of 30/70 gesplitste bakken.

De OmniDEL Triple biedt een configuratie met twee stoelen voor volledig automatisch laden en lossen van 2-wielbakken aan de 70%-kant, compleet met een tijdbesparende 4-wiel automatische verzamelmodus om de dubbele stoel naadloos om te schakelen naar een volledig capabele commerciële 4-wieloplossing voor het laden en lossen van bakken, die na afloop terugschakelt naar de automatische 2-wiel huishoudmodus.

De enkele stoel biedt een uitstekende volautomatische werking voor 2-wiel bakken die in het 30%-gedeelte van de RCV worden geladen.

Zowel de enkele als de dubbele secties van de OmniDEL Triple worden standaard geleverd met intelligent automatisch bakschudden en neerklapbare trechterplaten om handmatig laden mogelijk te maken.

De OmniDEL Triple is de best beschikbare laag niveau automatische oplossing voor alle 70/30 gesplitste RCV laadbakken met een robuuste constructie, veilige werking en minimaal onderhoud.

Sistema de elevación trasera de contenedores de residuos OmniDEL Triple
OMNIDEL voordelen

 

  • De OmniDEL weegt slechts 595 kg
  • De OmniDEL is uitgerust met 4-wielherkenning waardoor hij automatisch overschakelt bij het legen van 4-wiel containers
  • De unieke geometrie van de OmniDEL zorgt ervoor dat de bediener tijdens de opnamecyclus geen stap achterwaarts hoeft te doen en heeft een grote kiphoek van 50° 
  • Een één punt smeersysteem behoort tot de standaard uitrusting wat bijdraagt aan kortere onderhoudsduur

  

 

 

ONS DOEL: DE WERELDWIJDE AFVAL- EN RECYCLINGINDUSTRIE VOORZIEN VAN ROBUUSTE, BETROUWBARE, EFFICIËNTE EN INNOVATIEVE ECOTECHNOLOGIE