Hero Image Terberg Connect

Terberg Connect

 

Digitaal beheer van uw inzamelvoertuigen, vanaf elke plek!

Terberg Connect heeft de wereldprimeur in de afvalverwerkingsindustrie door gebruik te maken Industrie 4.0-technologie om tweerichtingsdiagnose- en onderhoudsactiviteiten op afstand mogelijk te maken voor alle belangrijke componenten van het complete afvalinzamelingsvoertuig.

 

DIGITALE TWEE-WEG COMMUNICATIE

Visuele diagnose vereenvoudigt het opsporen van fouten om uptime te verhogen en biedt efficiënte reparatiemogelijkheden. De gebruikersinterface maakt gebruik van digitale twin-technologie waardoor op uw scherm de status van de fysieke hardware wordt getoond. De actuele informatie van meer dan 300 signalen van alle belangrijke onderdelen worden weergegeven.

Realtime wagenparkbeheer, resulterend in optimaal gebruik van de
vloot:

  • Hoge efficiëntie, lagere kosten en optimale inzetbaarheid
  • Vlootbeheer met routeinformatie
  • Diepgaande diagnose op afstand
  • Dashboard met de belangrijkste statistieken
  • Actuele locatie van uw voertuig

NAUWKEURIGE RAPPORTAGES, VANAF ELKE PLEK TOEGANKELIJK

Als extra kan Terberg Connect informatie verzorgen om systemen als Betaal-Per-Lediging of containerherkenning  te gebruiken(DIFTAR). Van nauwkeurig, gecertificeerd wegen of uitlezen van de RFID-chip. De data wordt veilig via een API beschikbaar gesteld.

Terberg Connect is via internet toegankelijk vanaf elke bestaande computer-laptop-tablet waardoor het gebruik goedkoop en eenvoudig is. Het universele systeem maakt het beheer van uw vloot vanaf uw apparaat of bureau gemakkelijk, zodat uw kosten, uw ecologische voetafdruk en impact op het milieu verlaagt.

 

ROBUUSTE HARDWARE

Terberg Connect hardware is extreem duurzaam,
gebouwd in overeenstemming met automotive specificaties,
gecertificeerd om te werken van -40°C tot 85°C met een stof- en waterdichtheidsklasse van IP67 en is EMC-getest.

De Terberg Connect module verwerkt de gegevens en communiceert met elk onderdeel van het inzamelvoertuig. Hierdoor worden van elk onderdeel de gegevens m.b.v. digitale twin-technologie op uw scherm weergegeven.

  

 

 

ONS DOEL: DE WERELDWIJDE AFVAL- EN RECYCLINGINDUSTRIE VOORZIEN VAN ROBUUSTE, BETROUWBARE, EFFICIËNTE EN INNOVATIEVE ECOTECHNOLOGIE