STRAATVEEGMACHINES CityCat VS20

CITYCAT VS20

De CityCat VS20 is het resultaat van jarenlange ervaring.

 

De CityCat VS20 is het resultaat van jarenlange ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van compacte veegmachines voor professioneel gebruik. De veegmachine is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruikers om aan al hun behoeften te voldoen, zoals: uitstekend zicht rondom, veilig gebruik door eenvoudige bediening en een geavanceerd ontwerp. Betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en componenten. Makkelijk te onderhouden dankzij het doordachte ontwerp. Milieuvriendelijk dankzij de motoren met de hoogste emissienorm en de resulterende voordelen op het gebied van vervuiling en geluid. En dit zijn slechts enkele van de opvallende kenmerken.

De CityCat VS20 is een veegmachine met het specifieke “knik” systeem die voldoet aan alle eisen van particuliere schoonmaakbedrijven en gemeentelijke dienstverleners die een efficiënte en kosteneffectieve schoonmaakdienst willen aanbieden.

CITYCAT VS20 voordelen

 

  • Geschikt voor rijbewijs B
  • Knikbesturing voor maximale wendbaarheid
  • Laadvermogen 1.000kg
  • Optie 3de veegborstel mogelijk

Uitstekend rijcomfort   

De individuele wielophanging met schokdempers en veren op de vooras en de bladveren op de achteras zijn onderhoudsvrij en aangepast aan het voertuig en garanderen een veilige en comfortabele rit.

Smart-Con besturingseenheid

In combinatie met het 4,. inch digitale display maakt de multifunctionele armleuning met Smart Start functie het mogelijk om alle werkfuncties met één hand te bedienen.

Permanente integrale controle  

Alle relevante voertuiginformatie kan via de Smart-Con (4,3 inch scherm) worden aangestuurd.  Informatie via een pop-upvenster over de instellingen van het scansysteem maakt een veilige en ergonomische bediening mogelijk.

  

 

 

ONS DOEL: DE WERELDWIJDE AFVAL- EN RECYCLINGINDUSTRIE VOORZIEN VAN ROBUUSTE, BETROUWBARE, EFFICIËNTE EN INNOVATIEVE ECOTECHNOLOGIE