STRAATVEEGMACHINES CityCat V20

CityCat V20

De CityCat V20 is het resultaat van jarenlange ervaring.

 

De CityCat V20 is het resultaat van jarenlange ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van compacte veegmachines voor professioneel gebruik. De veegmachine is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruikers om aan al hun behoeften te voldoen, zoals: uitstekend zicht rondom, veilig gebruik door eenvoudige bediening en een geavanceerd ontwerp. Betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en componenten. Makkelijk te onderhouden dankzij het doordachte ontwerp. Milieuvriendelijk dankzij de motoren met de hoogste emissienorm en de resulterende voordelen op het gebied van vervuiling en geluid. En dit zijn slechts enkele van de opvallende kenmerken.

De CityCat V20 is een veegmachine met het specifieke “knik” systeem die voldoet aan alle eisen van particuliere schoonmaakbedrijven en gemeentelijke dienstverleners die een efficiënte en kosteneffectieve schoonmaakdienst willen aanbieden.

CITYCAT V20 voordelen
 
  • Knikbesturing voor maximale wendbaarheid
  • Milieuvriendelijke EURO 6D motor
  • Getrokken borstelsysteem
  • Frontborstel met onkruidfunctie

CityCat V20

Ongeëvenaarde zuigprestaties   

Net als de zwevende zuigmond behoort ook de rechte zuigslang tot de Bucher eigenschappen en resulteert in een minimaal risico van verstopping en optimale luchtstroom voor probleemloos vegen.

CityCat V20

Knikbesturing voor max. wendbaarheid

Een voordeel van de knikbesturing is een maximale wendbaarheid.  De gelede besturing betekent dat de zuigmond altijd gepositioneerd is in de rijrichting en voorkomt vervelende restsporen van vuil. .

CityCat V20

Emissiearme Euro 6d dieselmotor  

De soepel lopende, zuinige Euro 6D dieselmotor levert vraag gestuurde prestaties en garandeert daardoor een laag verbruik en emissiewaarden.

  

 

 

ONS DOEL: DE WERELDWIJDE AFVAL- EN RECYCLINGINDUSTRIE VOORZIEN VAN ROBUUSTE, BETROUWBARE, EFFICIËNTE EN INNOVATIEVE ECOTECHNOLOGIE