STRAATVEEGMACHINES CityCat 5006

CITYCAT 5006


De Bucher CityCat 5006 is dankzij zijn compacte afmetingen en vier wielsturing zeer wendbaar en op zeer vele plaatsen inzetbaar.

De Bucher CityCat 5006 is dankzij zijn beperkte afmetingen en sterke prestaties de perfecte machine voor het vegen van stadscentra en secundaire wegen maar presteert ook zeer goed op doorgaande wegen, grote parkeerterreinen, industriële sites en zelfs snelwegen.

De frontale arm met derde borstel verbreedt de maximale veegbreedte gevoelig en laat toe om te vegen op een hoger niveau dan het straatniveau waarop de machine rijdt.

De grote opvangcapaciteit van de vuilcontainer en de hoge vulgraad zorgen ervoor dat men lang ononderbroken kan vegen waardoor tussentijdse stops of ritten, van en naar de stortplaats, tot een minimum beperkt worden.

De volledig roestvrij stalen opvangbak van 4 m³ is ook leverbaar met hydraulische hooglediging om toe te laten om te storten in alle normaal gangbare containers.

De ruime comfortabele cabine biedt plaats aan chauffeur en passagier.

De Bucher CityCat 5006 biedt de chauffeur een perfect zicht rondom en is heel éénvoudig te bedienen, dankzij de rechts opgestelde joystick en schakelaars.

CITYCAT 5006 voordelen

  • Vierwielsturing in werkmodus
  • Emmissiearme EURO 6D motor
  • Uiterst geschikt voor onkruidverwijdering
  • Leverbaar in 80 km/u of 50 km/u versie
  • Opties voor winterdienst verkrijgbaar

CityCat 5006

Euro 6c-motor met lage emissie  

De soepel lopende Iveco met hoog koppel Euro 6c-dieselmotor met het laagste brandstofverbruik en de laagste emissie.

CityCat 5006

7-inch-kleurendisplay

Ultramodern 7-inch kleurendisplay met intuïtieve bediening, geïntegreerde camera met achterzicht en zicht op de zuigmond. 

CityCat 5006

Easy Clean System

De zelfreinigende functie Easy-Clean maakt een autonome reiniging van de vuilcontainer mogelijk.  Ventilator, zeef, vuilwatertank, zijwanden worden makkelijk gereinigd. 

  

 

 

ONS DOEL: DE WERELDWIJDE AFVAL- EN RECYCLINGINDUSTRIE VOORZIEN VAN ROBUUSTE, BETROUWBARE, EFFICIËNTE EN INNOVATIEVE ECOTECHNOLOGIE