STRAATVEEGMACHINES C202

C202

Compacte aanpakker 

De Bucher C202 is de meest compact verkrijgbare 2m3 veegmachine. Met een hoogte van slechts 1,95 meter is het reinigen van uw winkelgebieden met overhangende luifels, trottoirs, fietspaden en zelfs de laagste parkeergarages geen enkel probleem. De machine leent zich ook uitstekend voor het reinigen van terreinen van o.a. pretparken, dierentuinen, bedrijven, ziekenhuizen en scholengemeenschappen.

Met het kenmerkende “gestoken” borstelsysteem is het mogelijk om alle hoekjes en gaatjes uit te vegen, waarbij met de optionele 3e borstel ook onkruidbeheersing mogelijk is.

De standaard RVS vuilcontainer kent een groot netto volume, waarbij de actieve waterrecycling met separate waterpomp zorg draagt voor een effectieve vulling van de vuilcontainer. Overtollig (regen) water kan eenvoudig afgelaten worden via de 250 liter grote recyclewatertank. De totale watertankinhoud van 400 liter is ruim voldoende om zonder onderbreking uren achter elkaar te kunnen vegen. 

De rondom onafhankelijke wielophanging biedt zeer veel comfort, de ruime cabine -optioneel te voorzien van climate control- biedt veel bewegingsvrijheid en door het lage geluidsniveau kan volop genoten worden van de DAB+ radio. Standaard biedt de korte wielbasis van slechts 1,55 meter in combinatie met een grote stuuruitslag van de voorwielen al een zeer korte draaicirkel, indien het nog korter door de bocht moet biedt de optionele 4 wielbesturing uitkomst.

De standaard Euro6-D motor met zeer lage uitstoot emissies is standaard geschikt voor HVO 100 brandstof, waarmee direct een CO2 reductie tot 89% behaald kan worden. De Bucher C200 is standaard fijnstof PM 2.5 & PM 10  4-sterren gecertificeerd.

Barredora compacta para limpieza y barrido de calles C202
De Bucher C202 voordelen

  • Zeer laag brandstofverbruik
  • Tot 89% CO² reductie door standaard mogelijkheid voor HVO100 brandstof
  • Tot 50km/h transportsnelheid
  • Hoge voorruit voor optimaal zicht
  • Ruimste cabine in het 2 kuubs segment

  

 

 

ONS DOEL: DE WERELDWIJDE AFVAL- EN RECYCLINGINDUSTRIE VOORZIEN VAN ROBUUSTE, BETROUWBARE, EFFICIËNTE EN INNOVATIEVE ECOTECHNOLOGIE