Hero Services

SERVICE VAN WERELDKLASSE

Wij begrijpen het belang van een goede service van wereldklasse. Wij weten dat een product, hoe goed ook, slechts een product blijft.

Service

 

Terberg Matec Belgium beschikt over 6 servicewagens volledige uitgerust met courante wisselstukken om een calamiteit bij de klant te verhelpen. 

Bij storingen staat onze serviceafdeling 24u/24u en 7 dagen op 7 met raad en daad ter zijde. 

Terberg Matec Belgium opteert om zoveel als mogelijk interventies, storingen bij de klant ter plaatse te verzorgen.

Indien het euvel niet kan opgelost worden is de klant genoodzaakt om de machine te slepen tot in ons atelier te Genk of een servicepunt in de buurt van de klant.

De 24h dienst is telefonisch te bereiken via ons algemeen nummer 089/62 38 30

TERBERG SERVICE PORTAL

 

Ontdek de voordelen van Terberg Service Portal en beheer je Terberg wagenpark online

Parts

 

Bij aflevering van één van de producten wordt een documentatieset meegeleverd waarin de onderdelen zijn beschreven. In het geval u zelf herstellingen uitvoert, kunt u te allen tijde onderdelen bij ons bestellen.

Het van een ruim assortiment voorziene centrale magazijn heeft de meest voorkomende onderdelen op voorraad. De bestelde onderdelen worden in principe de volgende dag afgeleverd. Kunt u zo lang niet wachten; geen probleem, dan schakelen we een koerierdienst in zodat u de benodigde onderdelen zo snel mogelijk tot uw beschikking heeft.

Ook zijn de onderdelen te bestellen via de afdeling Parts via het algemene nummer 089/62 38 30.

Full Service Onderhoudscontract

Gespecialisseerd in het aanbieden en uitvoeren van Full Service Onderhoudscontracten voor een totale ontzorging van de eindklant en een inzichtelijke TSO kost voor de eindklant.

  

 

 

DE WERELDWIJDE AFVAL- EN RECYCLINGINDUSTRIE VOORZIEN VAN ROBUUSTE, BETROUWBARE, EFFICIËNTE EN INNOVATIEVE ECOTECHNOLOGIE